Lähempänä totuutta

Runoilija mauno mato

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2006
Viimeksi paikalla: 2.3.2024 9:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
5.2.1970

Kokoan täällä enää vain itseni ennenkuin kaikki ympärilläni hajoaa ja kohtaan pelkoni olemalla pahin painajaiseni. Errare humanum est, memento mori, Quid est veritas? SOMNIUM EST IMAGO MORTIS
 

Lähemmäksi kuin saavut todellisuutta
lähempänä oletkin jo totuutta
kokoa täällä enää vain itsesi
ennekuin kaikki
ympärilläsi hajoaa
ja kohtaa pelkosi
olemalla
pahin painajaisesi

tämä uhkaavana palava
liekehtivä taivas
värjäytyy
harmaan punaisena
yllämme
näyttäen pienuutemme

olet matkannut monista unista näkyihisi
jossa revit kaikki sisäiset
haaveesi
tuhansiksi paloiksi

olet vihdoin astunut
jäädäkseni mieleeni
jossa hajotat
hiljaisuuden
mielettömyyden ääniksi
ja näytät valot pimeyteen

olet tullut tänne
jäädäksesi pysyvästi
hereille uniini

täällä olet jo saapunut
elämäsi vuorenhuipulle
ja askel enää olet
saavuttanut saavuttamattoman
sekä kaksi lisää oletkin
tuhonnut kaiken

olet hautautunut vain lapsuuden muistoihisi
ajatuksesi luomiisi illuusioihin
kohtaamatta tätä elämää
niin kuin se
silmiimme näyttäytyy

olemme tänne kaluttuja raatoja
murskautuneena tämän
painostavan ilman alle
tämä on vain se näyttäytyvä
todellisuus joka on
kaikkea suurempi

täällä mielelle Jumalat ovat haavoittuneet
ja edessämme
tippuvat raskaasti alas
näemme vain niiden varjot
jotka uppoavat
yhä syvemmälle
syviin valoihin
työntäen palavan auringon
läpi kovan maa

missä viimein
pimeyden synkkä valo
räjähtäen uppoaa
syvälle sarveiskalvoilleni

Selite: 
Vähän lisää jotain erikoista.
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti totuus ei ole kuitenkaan ihan noin synkkä.
 

Käyttäjän kaikki runot