Höppänä hyvällä tavalla

Runoilija Hoppendorffska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2006
Viimeksi paikalla: 2.8.2020 14:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

RAKKAUS POISTAA ESTEETKIN TIELTÄÄN! *Runosielu, tunteella tulkitsija*
 

Kamala täpinä.
Ei tu uni.
Waltava kuu taivahalla.
Hmm.
Jouluvalot.
Ei kai.
Joulun sydän pompottaa.
Juuh.

Joulun tuoksuiset
reseptit levällään.
Jouluisia ostos houkuttimia
lehdet täynnä.
Lisää tuuppaa
laatikon täydeltä.

Omat toiveet
menee ohi korvien.

Taidan laittaa
sen oven eteen kiven alle.
Tonttuja varten.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot