Kilpailuruurukko

Runoilija Hoppendorffska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.5.2006
Viimeksi paikalla: 2.8.2020 14:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

RAKKAUS POISTAA ESTEETKIN TIELTÄÄN! *Runosielu, tunteella tulkitsija*
 

Yhren jos toisenki kerran.
Jos lanttu ei leikkaa.
Nii se on sitä
muistamattomuutta.
Mitä lie.
Sanat maistuu suussa.
Ja melkei änkeeki ulos.
Mutta, on ku hiekkapaperia.
Ei tuu miäleen.
Nii millää.

Paree ku lakkaa
ihmettelemästä.
Mitähän olin tekemässä.

Seppo, Matti ja Teppo.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Seppo valitettavasti on jo poistunut keskuudestamme.
 

Käyttäjän kaikki runot