Jatsi

Runoilija Pattarella

Olet niin mielettömän suloinen
Ihan kuin tietäisit itsekin sen

Turkkisi niin ihanan pehmoinen
Silittelen sinua, kaunis ja pörröinen

Istut sylissäni melkein aina
4,6 kiloa, et siis paljoa paina

Olen huomannut, juustosta pidät sinäkin
Hiirenloukussa voisin olla minäkin

Pöydältä pois toisinaan sinut hätistän
Mutta silti sinusta paljon välitän

On ihanaa, kun olet ollut luonani
Joskus minuakin odotetaan kotonani

Voinko päästää sinua pois luotani
Pakko on, vaikka en sitä enää haluaisi

Varmasti joskus on minullakin,
joku sinun kaltainen suloinen,
mutta silti sinua unohda en

Selite: 
Kirjoitettu rakkaalle hoidokki koiralle! 26.4.2006
Kategoria: 
 

Kommentit

voi miten kaunis runo! :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut