Koolla on väliä?

Runoilija MorningGlow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2006
Viimeksi paikalla: 25.5.2022 0:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Astun hetkeen jossa en voi kontrolloida itseäni. kuilu, loputon kuilu edessäni. Pimeyttä, epävarmuutta, toivottomuutta. Ei minulla hätää ole kun sinä pidät kädestäni kiinni..... Isä.
 

Sika! Mahdut sä telttaan ainakin
Oot aika varmasti meistä se painavin

Vaatteet nuo rikkaalle kauhistus ehkä,
Rasvaiset hiuksesi muistuttaa mettä!
Pallona kuljet, kaks tuolia täyttyy.
Susta kyl varmaan valaatkin syttyy.

Älä ees yritä, kun ethän sä osaa,
Aina oot pohjalla , kun painoa lisäät.
Syö vaan enemmän, muuhun ei pysty,
On toi yrittämises kuule jo nähty!

Läski on ystäväsi lantiolla tuolla.
Keskity sä vaan sitä jäätelöäs nuolla.

Selite: 
tehty 10.12.2013 Ala-aste muistoja
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on jotenkin tragikoominen, vaikka tietysti surullinen. kirpaisee aika syvälle lukijassa.

 

Käyttäjän kaikki runot