Uuteen huomiseen

Runoilija MorningGlow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2006
Viimeksi paikalla: 25.5.2022 0:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Astun hetkeen jossa en voi kontrolloida itseäni. kuilu, loputon kuilu edessäni. Pimeyttä, epävarmuutta, toivottomuutta. Ei minulla hätää ole kun sinä pidät kädestäni kiinni..... Isä.
 

Sateensuojaan viet minut
matelee aika eilisestä nykyiseen
Pinnalla on aivan kuivaa,
mut uppoutuneena ei näe valoa.

Sadepisarat ne lämmittää ja hyväilee
sateenropina tuo turvallisuuden yöhön pimeimpään
Vaikka varmuudella ei voi sanoa
huomispäivän asioiden tuloa.
Sadepisarat yhä lämmittää ja hyväilee
sateenropina tuo turvallisuuden Pelon maisemiin

Alla tähtien loisteen
Alla tyynen veen
On tuo uusi maailma
täysin virheetön
Pinnalla on aivan kuivaa
mut uppoutuneena ei näe valoa.

Sadepisarat ne lämmittää ja hyväilee
Sateenropina tuo turvallisuuden yöhön pimeimpään
Vaikka varmuudella ei voi sanoa
huomispäivän asioiden tuloa
Sadepisarat yhä lämmittää ja hyväilee
Sateenropina tuo turvallisuuden Pelon maisemiin,
Sateenropina tuo turvallisuuden uuteen huomiseen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot