Lapsi enkelten

Runoilija Lumikissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Valo ja rakkaus kulkevat mukanamme elämän tietä valaisten. Jokaiseen hetkeen mahtuu monta hymyä ja iloa jotka tallennetaan elämän kirjan muistoihimme.
 

Hiljaisuuden ääniä kuuntelen, aaltojen lyöntejä laskien.
Minä lapsi, enkelten. Taivaan sinivalkean.
Rauhaa ja valoa sydämiin, iloa silmiin
ja hymyä huuliin jakelen.
Minä lapsi, enkelten. Joulurauhaa toivotan.

Selite: 
Iloista Joulua kaikille runoilijoille... !!!!!!
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo, Joulurauhaa myös sinulle

ihana.kaunis,lämmin runo...

 

Käyttäjän kaikki runot