Nimetön

Runoilija Lumikissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Valo ja rakkaus kulkevat mukanamme elämän tietä valaisten. Jokaiseen hetkeen mahtuu monta hymyä ja iloa jotka tallennetaan elämän kirjan muistoihimme.
 

Niin monesti hukkuvat sanamme
ikuiseen kaipaukseen
Niin monesti itkemme itsemme
väsyneinä uneen
Niin monesti väsytämme itsemme
turhiin asioihin
Niin monesti huomaamme elämämme
valuvan käsistämme
unohduksen hiekkaan
huomataksemme kallisarvoisen
ajatuksen
, elämän ilon ja valon...

Selite: 
meidän olisi nautittava jokaisesta hetkestä vaan..
Kategoria: 
 

Kommentit

kAUNIISTI OLET SANASI ASETTENUT RUNOOSI.
EPÄONNISTUMISEN PELKO . JA SE KUULUISA NEKATIIVISYYS JA USKALLUS.
OLET PUUTTUNUT runossasi tärkeihin asioihin meissä itsekussakin .
UPEETA .HYVÄ.

 

Käyttäjän kaikki runot