Rakkaudeton

Runoilija Lumikissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Valo ja rakkaus kulkevat mukanamme elämän tietä valaisten. Jokaiseen hetkeen mahtuu monta hymyä ja iloa jotka tallennetaan elämän kirjan muistoihimme.
 

Minä lupasin itselleni etten enää itke,
ettet tunnista tytärtäsi.
Minä kuvittelin, että voisin rakentaa maailmani,
rikkinäisistä palasista kasaten.
Rakastaen, anteeksiantaen ja valoa sinulle lähettäen,tyttäresi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot