Isä

Runoilija 91cea873137e391ae208480940737b2f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2005
Viimeksi paikalla: 28.6.2019 19:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki on suhteellista.
 

Mikä myrsky sinut kaatoi
jykevän tammen

riuhtoi juuret irti
meidän maasta

katkoi oksat
yhteen punotut

ja minä

sinun siemenesi
katson maatuvaa lepopaikkaasi

missä runsas lehtipeitteesi
minua elämän tuulilta suojasi

Selite: 
Isä, elämäni jykevä peruspilari, menehtyi yllättäen 21.7.-11 Vasta nyt kykenen siitä kirjoittamaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis teksti isäsi muistolle.

Koskettava, otan osaa

Herkkä, hyvä runo

Vaaau, hiano ja koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot