Uusi aamu ja sinä

Runoilija 91cea873137e391ae208480940737b2f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.2.2005
Viimeksi paikalla: 28.6.2019 19:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki on suhteellista.
 

Nousen aamulla kahvi jo kädessäni
huokaisen huomenet ikkunan lumireunuksille
tanssin naapurin pianon sointiin

ja

piirtäisin lumiukoille paksut mursun viikset
täyttäisin maailman himmenneellä hymylläni
seisoisin käsilläni värikkäissä valoissa

näin minä opin urheuden ja rakkauden
sen ennustaisin kuppisi pyöreän pohjan teelehdistä
toteaisin katseesi lempeän palon

mutta minä lähden jäädäkseni
sukeltaakseni näihin hetkiin rappukäytävien varjoissa
suudellakseni tuoksusi muistojeni kamariin

sinulle suon vielä tämän illan ja yön
mutta aamulla juon kahvini omassa keittiössäni
siltikin sydämeni lymyää hymykuopissasi

Selite: 
Tulipas pitkä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, taitavasti kirjoitettu runo!

Jotain niin suloista ja kiehtovaa runossasi.

Pidin, Paljon.

Kiitoksia sinulle. Taitavaa kielenkäyttöä tässä runossa. Jäin herkuttelemaan jokaisella yksityiskohdalla :)

Tämä on ihana, voin ihan nähdä tilanteet edessäni :) Kekseliästä kielenkäyttöä!

Ihana on

Runosi on ihana! Uppouduin tarinaan täysin. 
Hyvää syntymäpäivää! 
Eihän tämä pitkä kertomus ole, hyvin kirjoitit jo vuosia sitten <3 
 

Käyttäjän kaikki runot