Nimetön

Runoilija Kiisu-miisu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Armoton, hihittävä katti.
 

Ei ole pimeää
jota minä en tuntisi

Päivät ovat harhoja langenneen mielessä
ja minä tunnen
niiden varjot
jotka tahtovat auringon

Tämä maa on pimeä,
mustempi kuin sieluni

Askelissani kaikuvat
menneisyyden huudot,

ja tämä tie on pitkä,

vain kaipaus loputtomampi

Voit kävellä kanssani pimeään,
mutta lupaa
ettet puhu rakkaudesta,

se on kirveenisku kylkiluihini

Kestän sen,

kunhan et käteeni tartu
ja viereeni jää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Särmää ja kuitenkin hyvin hioutunutta.

Hieno.

menneisyyttä ei pois saa, ei pois pyyhkiä voi.
kaikki on vain kestettävä. helpottaa kun ei ole yksin. jotenkin sain paljon irti tästä runosta kun tuli mieleen pari omaa ihmissuhdetta.

Koskettavaa, kipeää tunnetta.
Syntymäpäiväonnittelut sinulle tännekin, jos satut täällä käymään. :)

Vahvaa tunnekuvausta! Kirveenisku kylkiluihin kuvaa hyvin tunteen voimakkuutta. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE! :)

Hiljaisna kulkemaan
silmätkin sulkemaan
välillä opettaa,
elämämme meitä

Ymmärrystä vailla
metsurien lailla
en tohdi lopettaa,
vaan korvasi peitä

Puistoissa kuiskaillen
käy tuuli muiskaillen
suukkojansa salaa,
onnesta hihkaisten

Tunteissa herkillä
uusilla kerkillä
voi toivoa valaa,
tavoin puin pihkaisten

 

Käyttäjän kaikki runot