Hetki

Runoilija Kiisu-miisu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Armoton, hihittävä katti.
 

Tämän harmaan taivaan alla
seison sateessa
odottaen sinua

mutta

kuulen vain ikävän

se kertoo päivistä jolloin
olisin voinut rakentaa sanoistasi
polun pilviin

niistä hetkistä jolloin
toivoin sinun puhuvan minulle
meistä,
kätesi
piirtäessä selkääni

Mutta nyt
en näe jälkeäkään sinusta
kuulen vain muistojen
valuvan katuun

Odotan silti

vielä

hetken

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aina yhtä mielettömän raastavia, aivan upeita sun runosi! <3

kaunis runo ikävästä ja odotuksesta ehkä jopa tietäen ettei hän saavu

kuinka tämä kertookaan
niin kipeän kauniisti elämästä
suoraan

ihan liikutukseen asti
tälle lukijalle

loppu runossa antaa
pienen toivon säteen

onneksi

Niin kauniita ovat muistojen hetket. Ne kantaa meitä elämän tiellä.

'Sanoista polku pilviin' viehättää
ja 'muistojen valuminen katuun' surettaa.

Haikean Kaunis ja Koskettava.

kaunis runo hieman haikea

Kaunis eikä hevillä unohdu<3 Suosikkeihin :')

 

Käyttäjän kaikki runot