Joulun odotus

Runoilija laulava kulkuri

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kesä tuli lopulta ja Juhannus meni, mutta eihän seuraavaan Juhannukseenkaan ole kuin vajaa vuosi, kauankos sitä pyyhkäisee :-)
 

Sieltä se tulla hipsuttaa
joulun aika taas,
lunta, sitä odottaa
sukset, kelkat, lapsoset
täällä koko maass´.

Joululaulut soida saa
yhä uudelleen,
niitä laulaa kaikki maa,
vanhat, nuoret hyräillen,
kuorot enkelein.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot