Luonnossa

Runoilija laulava kulkuri

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kesä tuli lopulta ja Juhannus meni, mutta eihän seuraavaan Juhannukseenkaan ole kuin vajaa vuosi, kauankos sitä pyyhkäisee :-)
 

Nousi se aurinko tänäänkin,
vaikkei muista paistaa,
pilvellä lähelle matkustan
ja muistan lämpöä maistaa.

Metsään kuljen ja keräilen
minä metsämarjat ja sienet,
kun taivaalle välillä katselen,
niin mietin, missä lienet.

On metsässä helppoa hengittää
ja nauttia syksysäästä,
saa sydän nuorikin levähtää,
tulvii sanoja runoiksi päästä.

Siellä kuljen, istun ja laulelen,
metsän poikana tahdon olla,
päältä vuoren kauas katselen,
päivän valolla, kuutamolla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja pirteä on runosi taasen

Luonnossa on hyvä olla, ajatusten kirmaillessa tunteiden niittyvainiolla! Metsästä monet aarteet saa, siellä sananjalatkin asustaa. Ja auringosta kun nähdä saa, vaikka vain pienen palan, se mieltä kohottaa, hetket tummat karkoittaa! Kaunis on tämäkin runosi...suo lukijalleen mukavan metsäretken!

Metsässä sydän ja mieli rauhoittuu. Kaunista runoilua kiitos tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot