Elämä elettäväksi

Runoilija laulava kulkuri

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kesä tuli lopulta ja Juhannus meni, mutta eihän seuraavaan Juhannukseenkaan ole kuin vajaa vuosi, kauankos sitä pyyhkäisee :-)
 

Se iskee ja vie tajun,
tunnen kehossani
tällin rajun.
Sydämestä puristaa,
henkeä en millään saa,
mitä se kaikki sitten on?
Rakkaushan se,
mahdollista kaikille,
kunhan vain löytää
tavan oikean,
välttää karikon,
sen kauheimman.
Karikko, mikä se sitten on?
Kateus, epävarmuus,
tunne, mahdoton.
Kun etenet purjein
rauhallisin
ja välillä tyynessä
levähtäin, niin
silloin sen saaren
rannasta,
löydät paikan
lämpimimmän.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot