Nimetön

Runoilija vaakanainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2003
Viimeksi paikalla: 1.2.2016 19:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.10.1958



Realisti romantikko,
pedantti boheemi ja
onnellinen omassa elämässäni.

Kirjallisuus, musiikki, liikunta ja työ.
Lapset, ystävät ja luonto.

Runoja tähän mennessä seuraavissa julkaisuissa :

-Otava : 160 merkkiä rakkaudesta
-RR-sivuston kirja
-lehtien palstoilla

-alkava projekti ; kuoromusiikin sanoitus

 


Ei kiireessä mitään kuule ;

vain pysähtymällä
otettujen askelten kaiku

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kun on kiire, niin silloin ei ennätä mihinkään puuhaan ryhtyä. Aika menee kiirettä pitäessä.

Hieno oivallus runossasi.
Pidän tästä:)

Kivasti vie minua tämä teos.

Ihan käännyin taaksepäin kuuntelemaan - elämän matkaani kiireistä.

Hyvin kuvaava runo.

Hieno.

~runosi tosiaan pysäytti, hieno ajatus~

Hieno viisaus runossasi.

hieno viisaus tässä runossa. viimeisen rivin askelten kaiku kuvaa hienosti kuuntelemaan jäämistä.

Niin totta. Pitääpä ottaa taas aikaa pysähtyä.

Kiitos, kun muistutit.

Suurta ajatusta, joka saa palaamaan ajassa taaksepäin. Ne otetut askeleet..

Viisas upea runosi. kyllä aina välillä kannattaa hieman pysähtyä hengähtämään.

Aivan näin. Ajatuksen lisäksi rakenne toimii hienosti.

 

Käyttäjän kaikki runot