sydämen mittainen ekskursio

Runoilija Ikirouta

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2005
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 18:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
29.6.1988

Kun menet naisen luo, älä unohda ruoskaa

-Friedrich Nietzsche


Viikon runoilija 21/07, 42/09.

 
 

Katoavatko elämäsi unelmat
yhden särkyneen sydämen tähden?

Hetki hetkeltä
painuu unholaan;

rokkitähteys
vaahtokarkit sunnuntaisin
ikuinen rakkaus
sinä ja minä

Nyt minusta tulee isona taivaankannen maalari
vahvempana kuin koskaan.

Selite: 
Valitettavasti katon maalaminen ei ole yhtä juhlaa, toivottavasti ole saavuttanut jotain muuta.. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Sitä suattes olla immeenen väläkky, jos ossoes mualaella taevaan rantoo.

Minun aenae pittää se homma paremmalle mualarille antoo.

toiveikas

pidin

Pidin. Tämä oli jotenkin niin toiveikais. Ja reipas.

Tämäpä on hieno! taivaanrannan maalarina olo isona ei ole yhtään hassumpaa...

Ihana! Muuta en oikein osaa sanoa, pidän. :3

On mahdollista kadottaa unelmansa elämän, yhden sielun tähden.

Mainio show, keep on the flow!

Kerrassaan loitavaa runoilua..jep :)

En huomaa et olisin kommentoinu tätä, mut muistan että oon fanitellu samaa runoa aikaisemminki ja taas se avautu ihan eri tavalla.

Pidän siitä, miten tunnetila vaihtelee tässä pitkin runoa.

Kiitos. :)

Tervetuloa kerhoon, täällä on ruuhkaa, mutta toisinaan tilaakin. Mä sitten veteeln iltasin ton länsi taivaan...

 

Käyttäjän kaikki runot