Mikrorakkaus

Runoilija Ikirouta

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2005
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 18:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
29.6.1988

Kun menet naisen luo, älä unohda ruoskaa

-Friedrich Nietzsche


Viikon runoilija 21/07, 42/09.

 
 

Pyöritellessän
muumimukia jossa vielä puolet maitokahvista
sekä ajatuksiaan

onkohan se jo väljähtänyt
voiko sitä pelastaa
?

Vaipuvat ihmiset kauemmaksi vain toisitaan
erkanee rakkaus
muuttu intohimo arjeksi.

Kahvinkin voi vielä lämmittää.

Selite: 
Ajatuksen virtaa, harjoittelen uudelleen tuntemaan runouden.. Kirjoittamista kirjoittamisen pakosta/ilosta. Olkaa hyvä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

kiitos oli hyvä pidän.
 

Käyttäjän kaikki runot