Ulapalla

Runoilija Ikirouta

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2005
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 18:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
29.6.1988

Kun menet naisen luo, älä unohda ruoskaa

-Friedrich Nietzsche


Viikon runoilija 21/07, 42/09.

 
 

Ulapalla,
juopposaaren takana,
tunnistin ystävän.

Navakka koilistuuli,
neljätoista metriä sekunnissa.
Melkeinpä jopa myrskyä.

Ei kerro minulle salaisuuksia,
ohjaa vain eteenpäin.
Tuulta purjeisiin
hiiohoi!

Tunsin taas jotain.
Aallokko kohtasi kohmeiset varpaani.
Tunsin taas olevani.

Selite: 
Kallaveden myllertävä kokemus. En uskaltanut kuitenkaan jäille. Runovuosi korkattu tällekkin vuodelle, toivottavasti olen vähän aktiivisempi. Hyvää kevättä!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot