Naisten Tanssit

Runoilija Poeta Aegrotus

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

alastoman sataman rakkautta tihkuvassa kapakassa
maskuliinin maalliset tarpeet huhuilevat haaveissaan
kuin Passolinin Canterburyn tarinat sumujen sillalla........
tanssilattian tungoksessa
Vivian Leigh´n kaltaiset
uudet Lollot kiskovat, viettelysten vaunuissa
jotakin Marlon Brandoa
täältä ikuisuuteen
Gilda laulaa
amado mio, ja
Rita Hayworth on vain toiveet tuhoava naikkonen.........
mies ja kaikki
naisten tansseissa
ikuista nuoruuttaan uhoava maskuliini
täynnä rakkautta
uskoa kuihtumattomaan viehätysvoimaansa
tarpeita
hän ryyppää kuin maltalainen haukka
viheltää valveunissaan kirjavan sataman Laureen Bacall ´lle
taputtelee harhakuvitelmissaan
Marilyn Monroen piukkoja paikkoja
huiskii
umpimähkään
kosteissa unelmissaan
Errol Flynin miekalla kuin kaikkien aikojen Robin Hood.........
mies ja kaikki
omakuva kuin Humprey Bogart casablancalaisen whiskeyn höyryssä
sääli
as times goes by
naisten tansseissa
uusille Ingrid Bergmaneille joku Ricky Martin laulaa
amore mio.........
miksi kukaan ei henno herättää maskuliinia
sopetumattomat
Clark Gable ja Montgomery Clift
haudattiin jo ajat sitten

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot