Kapakan Ovet

Runoilija Poeta Aegrotus

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kuihtuva elämä kulkee
kapakan ovissa
sisään ja ulos
ulos
sisään ja ulos
sisään
kuolema soittaa harmonikkaa

portot tanssivat
kalvakkaat orvokit heidän hiuksillaan ovat lakastuneet, ja
kuolema soittaa harmonikkaa
viiniruukun hinnalla nuoruus myy, rakkauden tähden
viimeiset laakeriseppeleensä, ja
kuolema soittaa harmonikkaa
eroksen kahdeksan injektioruiskua särkee viiniruukun
se vuotaa verta
tahmeana valuvan viinin tavoin elämä hyväilee, viimeisen kerran
porttojen reisiä, ja
kuolema soittaa harmonikkaa

kapakan ovissa
kuihtunut elämä kulkee
sisään
ulos
sisään ja ulos
sisään
kuolema soittaa harmonikkaa

Selite: 
Ruotsinsuomalainen syvä laulu Federico Garcia Lorcan tapaan
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot