Kantakapakan Keskiviikkotanssit

Runoilija Poeta Aegrotus

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

vaihtoaskel
vaihtoaskel
ympäri ja ympäri
taivutukset nurkasta nurkkaan, ja
trumpetit uikuttavat kaipaustaan
viina virtaa
lantiot läikähtelevät yli äyräittensä
kaljaa
illallinen jäähtyy
joku tahrii pöytäliinan
olut väljähtyy, ja
trumpetit uikuttavat kaipaustaan
valssin tahdissa
kierrukat pyörivät myötäpäivään
rumba pyörittää pakaroita kuin onnenpyörää, ja
humpan tahdissa huumaantuneet kotikutoiset auervaarat kurottautuvat
toiverikkaina
kohti kaihon puutarhoja .........
trumpetit uikuttavat kaipaustaan
Tellus ja Gaia vaanivat toisiaan
Uranus ja Tantalos vahtivat, toisiltaan salaa
Gaian ja Telluksen salattuja puutarhoja
onnekas hiki liimaantuu onneaan odottavaan hikeen, ja
trumpetit uikuttavat kaipaustaan
tangon tahdissa
halut hamuavat halukkaita himoja, eikä
kaihon puutarhoissa ole tilaa
rakkautta kaihtaville

onnekkaiden ohikiitävä onnellinen hetki on hetki
sambaa seslongilla
kiitos rakkaani, ja
näkemiin
tapaammehan uudelleen
ensi keskiviikkona trumpetit uikuttavat taas,
kantakapakassa kaipaustaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot