Eik ol nii ett

Runoilija vaeltaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2004
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 12:40

Asuinpaikka: Raisio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Soitto o sualassi kyynelei.
Runo ova runnellui syrämi.
Sana kauni kaippaust vaa.

Selite: 
...vai kummottos sen sanosis...
Kategoria: 
 

Kommentit

Jopa on metkast ilmastu!
Pääsit suosikkirivviin.

niin juuri näin

Voiskos ton ennää paremmi ilmasta.

..mut kunno rutistus,se o rakkaut :)

Kivasti sanailtu.

Kivasti sanailtu.

 

Käyttäjän kaikki runot