Mikä se on?

Runoilija 85a6bfc3936bc167d61dd03bea22eaa6

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2009
Viimeksi paikalla: 24.7.2018 13:14

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 

Mikä se on, joka pakenee
ei palaa, vaan yhä etenee?
Siinä viilettää omassa nopeudessaan
ei näy, ei kuulu, mutta sen huomaa vain vanhetessaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ehkä ikääntyessään piirun verran viisastuu. Juupa se juu...

 

Käyttäjän kaikki runot