Rakkaus on sokea

Runoilija 26af5dcdb079fe2ffc16ebc99bef4c4b

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2008
Viimeksi paikalla: 17.10.2018 10:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Luojani
kiitos
Sinulle
kynäni keveästä kulusta

läpi kyynelten.
 


♥♥♥
 

Nyt ymmärrän,
miksi

    rakkaus on sokea.

Sitä näkee
vain sen,

    minkä haluaa:

kuvitelman,
toiveiden ja odotusten

    harhakuvan,

puoli totuutta
tai

    ei sitäkään.

Pettymyksen tuoma tuska
hiljentää

    sanattomaksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on hyvin totta. Hienosti kuvailtu. :)

Runosi nimi on vanha suomalainen sanonta (?) ja niin usein surullisen totta.

Aistit ja taidot koetuksella pitkin elämää.

ONNITTELEN KIRJASI JOHDOSTA!

Noin se on, vaan aika tuo totuuden. Hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot