Nimetön

Runoilija 26af5dcdb079fe2ffc16ebc99bef4c4b

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2008
Viimeksi paikalla: 17.10.2018 10:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Luojani
kiitos
Sinulle
kynäni keveästä kulusta

läpi kyynelten.
 


♥♥♥
 

niin pienestä
versoo
toivo
    kohti
    haavekuvaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ah, sen verson huomaaminen on joskus vaikeaa.
Kiitos tästä toiveikkaasta runosta.
Ehkä tämä tästä taas...

Kaunis, kohti tulevaisuutta.
Hyvää syntymäpäivää

Haaveita on oltava

Kun vaan huomaa sen pienen asia. Siitä kasvaa uusi elämänkukkanen. Oikein hyvää syntymäpäivää sinulle! :)

Kuus sanaa hyväs järiestykses puhuu palijo !
Onnea päivänsankarille !

Pienensuuri runonen.

Hieno.

...ja syntymäpäiväonnittelut ! =)

~ Kaunis toive runossa .. Hyvää Syntymäpäivää ~

Herkkyyttä muutamalla sanalla.

Onnellista Syntymäpäivää!

Synttärionnea:)

Toiveikkaan herkkä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot