oliko se totta

Runoilija 26af5dcdb079fe2ffc16ebc99bef4c4b

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.11.2008
Viimeksi paikalla: 17.10.2018 10:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Luojani
kiitos
Sinulle
kynäni keveästä kulusta

läpi kyynelten.
 


♥♥♥
 

tuoksusi
peitteissäni
ja
ihollani

    joka ikävää oli
    itkenyt

tähän
suloiseen aamuun
tahdon jäädä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana.

Pehmeän Nätti.

kaunis ja aistillinen..

Kaunista aistikasta kerrontaa

 

Käyttäjän kaikki runot