Lyyrikon ja todellisen henkilön kuolema

Runoilija Jusperi88

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuuntelija, haaveilija, romantikko. Rakastan tutustua kiehtoviin, persoonallisiin ihmisiin! Kirjoitan siitä, mitä tunnen, näen ja koen.
 

Nykyisin tieto liikkuu hitaasti
sisäinen datani on täynnä
tyhjää
tai sitten mulla vaan on "pitkät piuhat",
kuten edesmennyt kaveri sanoi,
käyn hitaalla.

Luominen ei ole juttuni; en tule koskaan valloittamaan
palstatilaa
kuolinilmoitusta kummempaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot