14.2

Runoilija Jusperi88

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuuntelija, haaveilija, romantikko. Rakastan tutustua kiehtoviin, persoonallisiin ihmisiin! Kirjoitan siitä, mitä tunnen, näen ja koen.
 

En vietä tätä päivää, se ei ole erityinen, yhdessäolon, riemun ja rakkauden päivä, ei minulle. Minä olen valinnut toisen vanhempani tavan elää, askeettisesti, vailla vieraita kyläilemässä, tuttuja turinoimassa teekupposen äärellä.
Minä olen sillä tavalla kimurantti kaveri. Kumma, kummeksuttava, en kai kuitenkaan kammoksuttava?
Sellainen, jota on kyllä helppo lähestyä, muttei helposti lähentyä. En anna suhteen syvetä, siekailen liiaksi, loitonnan liittolaisetkin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot