Johdatuksessa

Runoilija Mandella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

LÖYDÄT RUNOJANI NYT MYÖS
Awonawilonan kotisivuilta:
www.awonawilona.fi /Hoitohuone KIWA /VOIMALAUSE
ja FACEBOOK:ista

Siunatkoon elämä sinua hyvillä ystävillä. Ja että oppisit olemaan hyvä ystävä itsellesi. Että kykenisit matkaamaan sielussasi paikkaan, jossa on syvää rakkautta, lämpöä, tunnetta ja anteeksiantoa." ~Ystävyyden siunaus, Anam Cara Kelttiläistä viisautta~
 

Odotan

pimenevän illan hämärässä satoja sanoja sormissani valmiina näppäimillä
odotan sitä kuin kuuta nousevaa yhteyttä johonkin suureen ja koskettavaan
odotan

ja hetki lipuu ohitse kuin pilvi, joka heittää hämäränharson kuun eteen
istahtaa valkoiselle paperille
no, jos ei tänä iltana suurta johdatusta edes pieni runo

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

 

Käyttäjän kaikki runot