Vallan välikappaleina

Runoilija Pietari

mies
Julkaistu:
13
Liittynyt: 12.3.2006
Viimeksi paikalla: 1.3.2024 20:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Hei!

Tervetuloa sivulleni! Olen vieremäläinen lauluntekijä ja hääräilen kaikenlaista musiikin ja teatterin parissa. Laulujen sanoituksia lähinnä kirjoitan, runoja nykyisin vähemmän.
 

Historian koettelema valtio rakentaa tulevaisuuttaan menneisyyden labyrintissa.

Sudet juoksevat arolla raateluhampaat ihmisen lihassa.

Slovetskin kupolit kirkuvat riemusta,
Moskova bilettää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen, loppu jotenkin humoristinen. Upeasti kirjoitettu.

Olipas mielenkiintoinen ja mysteerinen tämä runosi, tykkäsin!

Valtiotieteellisen lennokas

Raadollisen ajankohtainen runo.
 

Käyttäjän kaikki runot