Yöradio

Runoilija Pietari

mies
Julkaistu:
13
Liittynyt: 12.3.2006
Viimeksi paikalla: 1.3.2024 20:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Hei!

Tervetuloa sivulleni! Olen vieremäläinen lauluntekijä ja hääräilen kaikenlaista musiikin ja teatterin parissa. Laulujen sanoituksia lähinnä kirjoitan, runoja nykyisin vähemmän.
 

Vain talven harmaa kuollut maa,
hiutaleet leijailee.
Ja mikä kuollutta lohduttaa,
nää yöt vain pitenee..

Sisällä ikuinen rakkauteni
kaipaa sinun luo.
En saa taas unta itkultani,
mikään lohtua ei tuo.

Tää kanava kun on, yöradion.
kun yö on loputon yöradion.

Nenä kiinni ikkunassa,
lumi leijailee.
Uneliaina kuin satukirjaan
hiutaleet putoilee.

Kaikki pysähtyi eilen,
nyt mitä odotan?
Unelma kaatui ja hiljaisuuteen
minä hajoan.

Tää kanava kun on yöradion.
on yö niin loputon yöradion.

Kissa nukkuu, on onnellinen
ei kaipaa parempaa.
Minä istun tv-tuoliin,
soitan kitaraa.

Nikolai Gogolin kuolleet sielut
täällä vaeltaa.
Tämän talven kylmissä kuutamoissa
sielu hajoaa.

Tää kanava kun on yöradion.
On yö niin loputon yöradion.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aamu on sarastanut kohta kymmenen vuotta tämänkin laulun jälkeen.
Niinpä, jostakin aina valo nousee.
 

Käyttäjän kaikki runot