Heinäkuu

Runoilija Pietari

mies
Julkaistu:
13
Liittynyt: 12.3.2006
Viimeksi paikalla: 1.3.2024 20:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Hei!

Tervetuloa sivulleni! Olen vieremäläinen lauluntekijä ja hääräilen kaikenlaista musiikin ja teatterin parissa. Laulujen sanoituksia lähinnä kirjoitan, runoja nykyisin vähemmän.
 

Heinäkuu

Heinäkuu

Timoteita ja apilankukkaa

Heinäkuu

Järvenrannassa pientä aaltoa,
haavanlehtiä kesätuulessa,
pieni nurmettunut hiekkatie kotiin vie

Heinäkuu

Heinäkuu

Viljan laineita, kissa nukkuva
koivun lehti ja kaisla keinuva
sammaleinen polku ja nuokkuu koivupuu

On heinäkuu

Heinäkuu

Järvenrannassa pientä aaltoa,
haavanlehtiä kesätuulessa,
pieni nurmettunut hiekkatie kotiin vie

Heinäkuu

Heinäkuu

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana laulu kesästä, ajaton lalulu.
Huomasinkin tuossa että minulla on myös toinen versio tästä tekstistä, katsotaan päätyykö se joskus näille sivuille.
 

Käyttäjän kaikki runot