Ikävä

Runoilija zinnukka

nainen
Julkaistu:
67
Liittynyt: 6.9.2005
Viimeksi paikalla: 7.4.2024 21:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.12.1967

Tässä hetkessä
ja näillä eväillä



Unelmaani ankkuroituna,
tähtipölynä tiellesi.
 
Tämä hiljaisuus

kipeänkutkuttava hetki,

säälimätön ikävän koura,

joka riisuu muistoille
 
avoimeksi.
 

 
Sormenpäät , jotka piirtävät
 
piinaavaa reittiään 

viipyillen herkimmissä

muistijäljissä.


Tulisit jo.....




 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa ikävää hehkuu runosi tunnelma..ja niin tuttu tunne..
Odottavalle kuitenkin lopulta kolkutetaan, vai miten se meni.
Tähän oli helppo tulla ja ottaa omakseen - kaunis runo =)
Ikävän piirtosi on sydämellistä jopa hedelmällistä lukunautintoa !
Herkkää, korutonta kaipausta, aidoimmillaan.
"Ikävästä" vahvoin vedoin ja tunteella. Pelkistetyn kaunista runoilua.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot