Liilaa

Runoilija Poutapilvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.12.2004
Viimeksi paikalla: 1.1.2017 16:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
28.10.1983

Poutis täällä moi!

Ensiksi,kysythän lupaa,jos haluat kopioida runojani>Sähköpostin tai täällä yv tai face yv kautta,kiitos.

Jo reilu kymmenen vuotta olen pyöriskellyt runoilun parissa ja rr-sivustolla.
Kuluneisiin vuosiin on sisältynyt paljon hienoja asioita. Foorumi,viikonrunoilijatittelit,omakustannekirja ja osa runoista päätyi runoradioon äänitteeksi ovat saavutuksia,joista en osannut aikanaan edes unelmoida.
Nykyään runoilu jäänyt taustalle. Niitä pulpahtaa yhtäkkiä ja yllättää itse taiteilijan.
Muutoin harrastan käsitöitä,laulamista,kuoroilua viihdekuoro Marit ja Mikot riveissä ja lasteni kanssa hömpöttämistä.
Oikein kivaa vuotta 2016!
Tervetuloa fb-sivuilleni nimeltä POUTAPILVI -tykkäys riittää-
 
Ote höyryävässä kahvikupissa
Mittari ilmoittaa olevan nollassa

Ikkunakaihtimien raosta
Punainen pakkanen syleilee sinistä taivasta
Liilahetki,taivaan aamutakki
Sen kohta riisuu yhtään ja herättää kohmeisen maan

Koululaisia kypärät vinossa reppu täynnä kysymysmerkkejä Ja äidin huolta,toivoa.
Olisipa kiva päivä,ystävät ja enkelit läsnä 

Pikkukakkosen tuttu tunnusmusiikki kääntää katseen kuvaruudulle
Pienin maistelee kurkkua uusilla hampailla
Äidille hymyilee

Kuulen,kun käännät makuuhuoneessa kylkeä
Yhä unessa

Liilaa

Kahvikuppi höyryää
vielä puolillaan
Selite: 
Hyvää huomenta. Kännykällä rivit näyttää menevän yhteen jostain syystä. Muokattu rivitykset ja maalattu vähän lisää
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella herkkä ja kaunis teksti.
kauneutta ja kuvausta arjesta

pidin todella paljon
Kaunis runo Lempeästä arjesta.
Maalailua väreillä, ne saavat ilon pisarat pulppuamaan.
Kahvikin tuoksuu, Kiitos.
 

Käyttäjän kaikki runot