se pastellisempi paletti

Runoilija pakkausseloste

nainen
Julkaistu:
66
Liittynyt: 3.9.2004
Viimeksi paikalla: 7.1.2024 19:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.3.1991

Pitkään tiesin, missä seison
Nyt huomaan, on kadonnut jalkojen alta maa


Runoilen kausiluontoisesti, julkaisen satunnaisesti. Kirjoitan ensisijaisesti itselleni, muistaakseni jotain, käsitelläkseni jotain. Kai tämä on yhden sortin päiväkirja taikka kiiltokuvakansio, kun kaikkea ei viitsisi tatuoidakaan. 
Suosittelen:
 
näen kaikessa mitä itse haluan
maalaan kuvaan omat sävyni

osaan kuvitella mitä voisi olla
näen ihanteellisimman tuloksen

talvella näen puutarhan jo kukkivan
vaikka sipulitkin ovat vielä kaupassa


näen kaikessa mitä itse haluan
maalaan kuvaa pastellisävyin

ihastun kovin nopeasti
mutta ideoihin ja ajatuksiin

siksi kiinnyn hetkiin
rakastun vastaantulijoihin


näen kaikissa mitä itse haluan
maalaan lämpöä katseisiin

peittelen kaiken hellästi odotuksiin
petyn aina yhä rajummin

kyky nähdä todellista kauniimmin
se on siunaus  kirous minulla
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Omasta sisimmästään käsin, ajatusmaailmastaan
näkee ja kokee maailmaa. 
Hieno runo, kauniisti purettuja tunteita. :)

 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot