Kieppejä ja kieputtimia

Runoilija Sudenmieli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2003
Viimeksi paikalla: 2.2.2023 22:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.5.1979

Just a raindrop, going down the window of life
 

Me nähtiin siellä
missä aikaisemminkin
Oli kuuma keli
aurinkoa kaikille

Sitä yhtä bussi töytäisi
toivottavasti on kunnossa
unohtui moinen
illan kulussa

Sun hymysi, naurusi
se soi
pää alaspäin kun kieputtiin
kuin kakarat
juostiin uudestaan

Jonotettiin puoli tuntia
ja kun istuttiin turvapuomin alla
ihmeteltiin
"What the hell am I doing here?"
Kiljuttiin lähtölaukauksessa
huudettiin riemusta ylhäällä
alhaalla ihmeteltiin
"That was way too short."

Koko päivän keho liikkui ei-tarkoitetuilla tavoilla
kaikki kuusi tuntia sun kanssasi
ja me naurettiin, me juteltiin
ja mentiin karuselliin neljä kertaa

Auringon laskiessa, kahvin jäähtyessä
selitin sulle kun menit kysymään
"With her it's like... going in circles, you know?"
Nauroit ja mentiin vielä kerran

Selite: 
Alunperin julkaistu 20.7.2004. Ten years after.<br /> <br /> Muistan tän ihmisen kuin eilisen, vaikka meidän yhteinen taival oli luvattoman lyhyt.<br /> Jotkut asiat vaan muistaa.<br /> <br /> Toivottavasti saisin kynän korjattua, tekis mieli taas kirjoittaa. =)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot