Unta ja unelmaa (edited)

Runoilija Sudenmieli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2003
Viimeksi paikalla: 2.2.2023 22:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.5.1979

Just a raindrop, going down the window of life
 

Auringonlaskun valo leikki
varjoleikkejä talojen seinillä
sai sinut välkehtimään

olenko tässä vai onko tämä unelmaa?

Iltatuuli pyöri ympärilläsi
kuljetti kosketuksia pitkin selkääsi
sai sinut hymyilemään

oletko siinä vai onko tämä unta vaan?

Sen suuren kirkon varjo
hyväili kasvojasi, kumarsi sinulle
sai sinut hohtamaan

olemmeko tässä, voiko tämä olla tottakaan?

Kerrostalosi seinusta
laittoi askeleemme kaikumaan
sai sinut pyytämään

me olemme tässä ja me suudellaan

Tämä ilta antoi meille avaimet
se laittoi meidät samaan kuvaan
ja sai meidät huoneesi hämärässä
yhteiseen uneen vaipumaan

Selite: 
nyt on parempi
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot