Jotta se kestäisi ikuisesti

Runoilija Sudenmieli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2003
Viimeksi paikalla: 2.2.2023 22:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.5.1979

Just a raindrop, going down the window of life
 

Kosketuksesi keskiyöllä
kuin talven ensilumi,
laskeutuu hiljalleen, kauniisti,
saa minut sulamaan, sitten haipuu pois.

Toivoisin että se jäisi,
viipyisi vielä hetkisen.
Toivoisin että huokaisisit,
viipyisit vielä hetkisen.

Vain hetken kauemmin,
että jäisimme tähän olemaan.
Vain hetken kauemmin,
että kahdesta tulisi yksi.
Vain hetken kauemmin,
että voisimme uneksia,

ja vain pienen hetken kauemmin
jotta se kestäisi ikuisesti.

Selite: 
Näillä mennään
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettavan herkkä tilanne
aina toivo elää

Sanasi on kuin Laulu sielulle..
Aivan mahtava Runo pidin paljon :D

Kaunista, ikuista kaipuuta tunteella, hieno.

isoja pyyntöjä pienen ihmisen elämässä. hienoa kerrontaa ja haurasta tunnelmaa.

 

Käyttäjän kaikki runot