Hullun lailla

Runoilija Sudenmieli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2003
Viimeksi paikalla: 2.2.2023 22:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.5.1979

Just a raindrop, going down the window of life
 

Ei tunteitaan saa pakastaa
eikä tapaansa vastoin rakastaa

Jos osaat vain yhden tavan
rakastat lailla onkivavan
Kaukaa kauniita kaloja ihaillen
että joku koukkuusi käy, toivoen

Ei se haittaa, toimiihan myös niin
rakkaus laittaa puhtia kiduksiin

Mutta jos jotenkin muuten yrittää
käy sieluaan vasten pyrkimään
siitä on totuus kaukana, sekä rakkaus
erosta pitää hakea ensiapupakkaus

Jokainen rakastaa vain yhdellä tavalla
valansa vannoo kuun tai auringon alla
Ei pidä kuunnella muiden neuvoja, sanoja
vaan seurata sydämensä vankkoja vanoja

Kuten minä, hullun lailla rakastun
kuin vauhtiin, toiseen hullaannun
Kun Hän antaa merkin, kun ruutulippu heilahtaa
lailla Ferrari-moottorin sydämeni murahtaa

Laitan silmään viitosen
antaa mennä, pelkää en!
Lasissa satakakskyt, prosenttia siis
tässä voi palaa, mut siitä viis

Muulla tavoin en osaa rakastua
en osaa, tiedä, enkä halua

Selite: 
Löysin siivouksen yhteydessä "pöytälaatikkoni". Sieltä alkaa tulla nyt uudelleenjulkaisuja. Nämä olen täältä joskus poistanut - miksi ihmeessä, sitä en osaa nyt sanoa.</br> </br> Tämä onkin melko hauska. Rakkausruno - positiivishenkinen. Uskomatonta, jos tietää meikän forten.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on vauhtia ja vaarallisia tilanteita!

Vauhdikas runo, ei epäilystäkään miehen kirjoittama :)
Tykkäsin kyllä.

Samaistun, hyvä runo! :)))

Hetken epäröin.. Sinunko? Todellako? Kunnes punatekstin luin. Erilaista, positiivista ja hymyilyttävää. Kiitos, tarjoilit päivän ensimmäisen hyvänmielen hymyn:)

Persoonallinen, mutta vauhdikas. Parasta seurata vain sydämensä 'vankkoja vanoja' rakkaudessa! Tosi piristävä ja lennokas runo.

Vauuuu! Tämähän on kuin ooppera-aaria konsanaan. Sellainen, jonka roolihenkilö esittää saapuessaan ensimmäistä kertaa tarinan aikana lavalle.

Jolteensakin näin se on tainnut mennä omassakin elämässä. :)

Kummallinen on itsesensuuri! Ja välillä miettii että olisinpa sensuroidut:D (vt. Selite)
Rennon letkeä, hyvänmielinen teksti! Ote pysyi ja jännittikin!
 

Käyttäjän kaikki runot