Kaveri n lupaus petetty !!

Runoilija säde1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä Julius pieni ilonsäde pyysit Emmiä pitämään meidän ystävyyden jos sä lähdet ja miksi oi miksi se valehteli sun tokavikana sädehtivänä päivänä. Että pitää vaikka ei sitä edes ajatellut. Hitto et pistää vihaksi kun valehteli päivänsäteelle!!! Nyt lauantaina yksi itkeä saan ilman Emmiä joka sun jekkuluit ois muistanut myös!! Älä huoli Julius pieni en anna Emmille anteeksi...

Selite: 
Surusta kun ei pitänyt lupaustaan meidän yhteiselle ystävälle!!!
Kategoria: 
 

Kommentit

haikea runo

 

Käyttäjän kaikki runot