Surun ja ilonpäivä samassa

Runoilija säde1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pienin pieni Juliustylleröinen
Sun säteiden loppumisesta tulee 12 vuotta ja mä sua
Täällä kaipaan. Vaikka sun takiasi iloinen olen taivaan isän huolenpidosta suhun kun kipua et tunne ja iloita saat. Mulle su surunpäiväsi on kun luotani lähdit ja yksin jäin sun juttujasi tänne kantamaan . Synttärisikin kyyneliin mut saa kun lahjaa lähettää en voi. Toivon sun tajuavan ja tietävän että aamulla hyvät huomenet sulle toivotan ja ilalla hyvät yöt. Kännykässä kuvasi on taustana ja aina mukanani kuljet joskus juttelenkin kuvallesi jotta tiedän sun kuulevan ne. Lääkärit sua auttaa yritti mutta, voisi loppuivat taisteluun.... Älä huoli vielä me nähdään !!!! Vuosia kulua saattaa mutta tiedän sun odottavan siellä.

Selite: 
Ikävä TODELLA RAKASTA YSTÄVÄÄNI JONKA, MUISTO ei koskaan häviä eikä ikävä haihdu pienemmäksi...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot