Elokuun hämärää

Runoilija 65010d09e525bad1c00265197e8287f1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2008
Viimeksi paikalla: 10.1.2019 22:12

Asuinpaikka: a8f909b87cb03a264e6be322acb5b20d
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:



Astelen tietä elämän
Läpi varjojen kujille auringon

Löytääkseni valon

Jätän jälkeeni lasinsirpaleita
väreissä sateenkaaren


Rakentaakseni sieluni kodin

puhtaan valkoisen


 

 

Kesä pukeutuneena
väreihin tummempiin

Yön harmaa viitta
viileämpänä
aamunsarastusta koskettaa

Lammenpinnan usvavana
aavistaa jo syyshämärää

Kuolevia lehtiä.
Mielen melankoliaa -

Huudoksi kaipauksen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

Hieno. Pidän tunnelmasta.

Vaikuttava.

Onnea syntymäpäiväsi johdosta.

Koskettavaa, vaikuttavaa kuvausta. Hyvää syntymäpäivää Sinulle! :)

Tässä hiipii ja yhdistyy syys elämään.

Hyvää Syntymäpäivää!

Syntymäpäiväonnea.

Herkkätunnelmainen ja äärettömän hyvä kuvaus lähestyvästä vuodenajasta.

Onnea syntymäpäiväsankarille!

Tummin sävyin kirjoitettu runo, joka vie syvälle.

Upea

 

Käyttäjän kaikki runot