Jouluaatto yö

Runoilija 65010d09e525bad1c00265197e8287f1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2008
Viimeksi paikalla: 10.1.2019 22:12

Asuinpaikka: a8f909b87cb03a264e6be322acb5b20d
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:



Astelen tietä elämän
Läpi varjojen kujille auringon

Löytääkseni valon

Jätän jälkeeni lasinsirpaleita
väreissä sateenkaaren


Rakentaakseni sieluni kodin

puhtaan valkoisen


 

 

Lumihiutaleiden tanssi
valkohuntuun illan peittää

Sinihämärään 
taivas pukeutuu

Luontokin vaipuu 
uneen levolliseen

Jouluaattoyön ääniin
hiljaisiin


oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuuli ulkona humisee, Joulun tarinaa uudelleen kertoilee.
Kiitos kommentistasi :) 
 

Käyttäjän kaikki runot