Kevätpäivä

Runoilija Runoilija092

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.7.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuljin ohitsesi kauniina kevätpäivänä. Näin kauniit kasvosi. Käännyin perääsi. Sain sinut kiinni, laskin käden olkapäällesi. Käännyit katsomaan, näin uudestaan nuo upeat kasvosi. Kuinka aurinko lämmitti poskiasi. Kysyin, saanko halata. Halasin. Kysyin, saanko antaa suudelman. Suutelin.
Sanoin, minä rakastan Sinua.

Ja rakastan edelleen.
Sinua kaunis kulta❤

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

herkkää kaunista, onnellista uusi rakkaus

Onni on rohkeus laittaa käsi hänen olkapäälle jota rakastaa ensisilmäyksellä. Kauniisti esiintuotu sen tapahtuneen kauneus kuin helminauhan helmet.

 

Käyttäjän kaikki runot