Sinä

Runoilija Runoilija092

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.7.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katson sun kuvaa. Sun söpöä nenää. Saisinpa sitä koskettaa sormenpäällä.
Katson sun punaisia huulia. Ihanan täyteläisiä. Saisinpa niitä suudella.
Katson sun hiuksia. Ihanan tummia.
Saisinpa niitä hellästi silittää.
Katson sun silmiä. Maailman kauneimpia.
Saisinpa niihin katsoa joka päivä oikeasti.
Katson sua. Kaunista naista.
Saisinpa halata ja ottaa sut kainaloon.
Ja sanoa sulle,

Rakastan sua❤❤

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runo on täyteläinen rakkauden tunnustus. Hyvä on rakkaus.

 

Käyttäjän kaikki runot