Toive

Runoilija Runoilija092

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.7.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkauteni sinuun
Se on luja
Se ei sammu milloinkaan

Toivottavasti sinun rakkautesi
On yhtä luja
Eikä sekään sammu milloinkaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot