Hymykuoppasi

Runoilija metsäpeura

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hymykuoppasi on suloinen,
niin ihana että haluan sitä
suukottaa.

Rinnassa tunne joka hymyilyttää,
ja poskeni
punehtumaan kuin
kypsyvän kaneliomenan
pehmoisan nukan.

Ota kädestäni kiinni
ja vie minut
mukanasi
kissankelloniitylle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onpa Suloinen runo.
Rakkautta Lämpöistä <3

ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.

Aidossa hymyssä on hyvettä mukana.

Kauniisti kirjoitat.
Niin upea runo!

Suloinen tunnelma.

Suloinen runo.

Suloinen rakkausruno :)

 

Käyttäjän kaikki runot