Kypsää viljaa

Runoilija metsäpeura

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen tuulessa
huojuva tähkäpää,

kurottanut kuumat
loppukesän auringon säteet,

viilentynyt kesäsateessa
sateenkaaren alla,

lämpimissä yön tuulissa
taipunut ja vain tuloasi
odottaen.

Otat minut käsillesi,
pyörittelet ja ihailet,

Kullankeltaistasi,

Sinulle olen
kypsää ja valmista,

tuleentunutta

elokuun viljaa...

Selite: 
Sadonkorjuu lähestyy, siitä kai tällainen mielikuva :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana, odottavan aistillinen runo

Pian edessä sadonkorjuu vertaus.

On kuitenkin ajaton ja ikuinen .

Herkkyyttä ja kauneutta.. Hienosti kypsytät lukijasi luistavalla tarinoinnillasi talteen korjattavaksi rikkaaksi sadoksi. Niin runosi on mitä loistavin rakkaudentunnustus

Niin lämmin!

 

Käyttäjän kaikki runot